Affiliate login| Merchant login

Mer salg

Kom i kontakt med tusenvis av bloggere. Bannerne dine dukker opp "overalt" på nettet. Plutselig strømmer nye brukere til nettbutikken din.

Registrer nettbutikken din

Full kontroll

Last opp egne kampanjer og bannere. Godkjenn nye bloggere. Godkjenn salg. Sjekk statistikken. Ha full kontroll over internettmarkedsføringen din.

Logg inn her

Hvorfor affiliatemarkedsføring?

Bloggerne våre lenker til nettbutikken, og de som leser bloggene vil klikke på disse lenkene. Dette vil i seg selv skape mer trafikk. Men flere lenker og mer trafikk hjelper på den organiske synligheten din i søkemotorene. Derfor er affiliatemarkedsføring neo av det viktigste du kan gjøre for å få bedre synlighet på alle søkemotorene.

Hvordan virker dette?

Dette kan ikke bli enklere! Vi har strømlinjeformet internettmarkedsføring, slik at tusenvis av bloggere vil jobbe for nettbutikken din. Bare registrer deg, lag kampanjer og last opp bannere.

Måler dere nøyaktig?

Ja, målemetodene våre er helt nøyaktige. Du får vite hvor mange som har klikket på kampanjene dine, hvilke bannere de har klikket på og hvor mange bestillinger du har mottatt. Du får også vite hva som er bestilt, hvem som har bestilt og hvilken blogger som har skaffet deg akkurat dette salget. Nøyaktige tidspunkt og dato for salget er også tilgjengelig. Dette er det som skjer:

  1. Brukeren besøker yndlingsbloggen sin.
  2. Brukeren ser banneret ditt.
  3. Brukeren klikker på banneret ditt.
  4. Brukerens IP-adresse logges av affiliatenettverket vårt og en cookie plasseres på brukerens PC.
  5. Brukeren kommer inn på nettbutikken din, og bestemmer seg for å kjøpe noe.
  6. Hvis brukeren kjøper noe, vil salget bli registrert hos 047.no.
  7. Du logger deg inn på 047.no (for eksempel en gang i uka) og godkjenner salget.
  8. Bloggeren mottar provisjon for salget, og du vil motta en faktura én gang pr måned for de salgene du har godkjent.

Så enkelt er det: Bloggere gir deg oppmerksomhet og sender deg kunder, du godkjenner salg og betaler provisjon og vi betaler bloggerne!

Klar til å bli med?

Å registrere nettbutikken sin er gratis. Der ute er det internettbrukere som aldri har hørt om deg. Du kan være i gang med å selge til dem om en halvtime.

Registrer nettbutikken din!